Julbordets dag

image

God morgon på er fina läsare! Idag är det fredag (redan!?) och jag sitter på bussen på vägen in till jobbet. Den här dagen kommer bli minst sagt speciell på många sätt och vis. Till lunch har jag inte med mig någon matlåda inte utan idag blir det julbord på ett försäkringsbolag för mig och mina kollegors del. Det ska bli supertrevligt och jättegott, jag äääääälskar julmat nämligen. Ja eller kanske inte allt som finns på julbordet, men en hel del och just de grejerna älskar jag (läs julskinkan står högst upp på listan).

Nu kanske ni tror att julbord till lunch räcker gott och väl, och det kan jag hålla med om. Men nu är det faktiskt så att till middag ikväll blir det julbord igen, men inte på ett försäkringsbolag utan på Hamburger Börs och underhållningen står Alcazar för. Det ska bli riktigt riktigt kul att gå ut med jobbet och äta och dricka gott till en spexad show som fått väldigt bra recensioner. Någon som sett showen?

Spontant känns det som att jag kommer att ha en enorm matkoma från lunch och framåt, men förhoppningsvis är jag väl lite taktisk och inte trycker i mig allt jag ser på bordet och äter lite av allt istället, men vi får se hur det går. Under dagen händer händer lite grejer här på bloggen så kika in här för att se vad som försegår.

/Frida

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>