Dags för förändring – bloggen flyttar!

Jag och min syster startade den här bloggen för lite över ett år sedan. På detta år som har gått har det hänt en hel del: Sanna har bland annat slutat blogga, jag har varit mammaledig och är numera tillbaka till i arbetslivet, Sophia har hunnit bli ett år och närmare sig snart 1 1/2 år. Ja och däremellan har det hänt en hel del också. I och med alla förändringar som skett har bloggen inte riktigt hängt med i vad som är aktuellt, ta till exempel bara den grejen att namnet inte längre stämmer in på blogginnehavaren (vi är inte två systrar som driver den) och att bilden längst upp känns ytterst oaktuell.

I och med alla förändringar och att jag har en intresse för bloggen och gillar att skriva om mina dagar och allt vad som händer i Sophias utveckling har jag valt att gå steget vidare med bloggen. Med det sagt kommer bloggen att flyttas över hit, och ni kan i fortsättningen följa oss via länken där istället. Det känns superkul med en förändring och uppfräschning av bloggen och jag hoppas att ni alla vill hänga med oss dit på nya äventyr. Stort tack för att ni läser bloggen, ni är bäst!

Skärmavbild 2015-11-20 kl. 07.46.02

/ Frida

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>