Bloggkalender 4 december: En bild på ditt barns/ dina barns favoritleksaker

Om det är något Sophia älskar att leka med så är det lego! Lego, lego, lego- ja alltså lego i mängder. Hon kan sitta och pilla med det länge länge och helst i sällskap av sin pappa som bygger alla möjliga märkliga och roliga figurer åt henne. Om det är något som står högst upp på Sophias önskelista till tomten så är det just Duplo lego. Efter att ha sett Markus bygga med detta lego förstår jag nu att begränsningarna är i princip noll var det gäller att bygga med dessa bitar, han kan ta mig tusan bygga ALLT! Ja ni läste rätt, ALLT kan han bygga utav Duplo lego.

image

Hon är superduktig med legot och gillar att bygga långa torn som hon sedan visar för oss stolt, och vi applåderar och hurrar över vilka skapelser hon lyckas få till. När tornen sedan är klara tycker hon det är kul att ta isär dem en bit i taget tills det inte längre finns något torn, bara en massa bitar utspridda på golvet, och därefter börjar hon om igen att bygga eller tittar på när hennes pappa bygger något tokigt och roligt. Och så fortsätter det länge länge.

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här

/ Frida

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>