Ljust och vackert

Jag kom in lite tidigare än väntat till stan imorse och tänkte att jag tar en liten omväg till dit jag skulle för att få några minuter att gå och skippa stå på en och samma plats i frysa i väntan på min kollega. Jag tog en sväng förbi Nybroplan och Berzeliipark och såg dessa fantastiska skapelser. Flera meter höga är dem och det var minst sagt en mäktig syn såhär på morgonkvisten. Synd bara att det inte ligger snö på marken och på träden runtomkring för då hade det varit ännu vackrare att titta på.

image

Centrala Stockholm är alltid så vackert upplyst när julen närmar sig och jag tycker nästan de ”brassat” på ännu mer de senaste åren än vad de gjort tidigare. Det ger faktiskt en viss julkänsla att strosa runt (läs springa runt) på Stockholms gator på luncherna och till och från jobbet i en upplyst glittrande miljö. Så trots att snön inte är här än och jag skulle tippa på att det är oktober månad bara för att tiden gått så galet fort så får jag ändå lite julkänslor. Har ni kommit in i tanken på att julen snart är här eller känns det väldigt avlägset?

/Frida

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>