Bloggkalender 3 december: En bild från en tidigare jul

image

Den här bilden är från förra julen, sjukt oskarp jag vet, men det är i alla fall Sophias allra första jul just på den här bilden. Den bilden är och kommer bli väldigt speciell för mig just för att det är hennes första jul. Jag tror någonstans att kommande jular kommer bli ännu bättre än var den var (som var jättebra) just för att hon kommer ha ett större medvetande om julen än vad hon hade då (givetvis, hon var ju bara ett halvår gammal). Vi kommer ha våra familjetraditioner och hon kommer högst troligen vänta och längta ivrigt till just den dagen precis som alla andra barn gör när december månad närmar sig.

När jag ser den här bilden och jag ser min lilla familj samlad på den fylls mitt hjärta av så enormt mycket kärlek. Jösses vad man kan älska personer oändligt mycket, det är helt galet egentligen. Det är lite svårt att förstå att dessa två är mina och tillsammans är vi en familj, jag är mamma och sambo till dessa godingar. Jag är riktigt lyckligt lottad! <3

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

/ Frida

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>