Tänk vad skört det är…

image

Hej på er! Nu är det lunch för min del och den här morgonen har varit minst sagt upp och ner på jobbet. Det var ju ett strömavbrott igår kring lunch och det påverkade hela vår eftermiddag på kontoret. Däremot kom strömmen igång framåt tre-tiden men våra system vi jobbar i fortsatte vara nere. Vi fick information om att problemet skulle kvarstå tills kvällen men därefter vara löst så det var inte så mycket att göra igår helt enkelt.

När jag däremot kom in till kontoret imorse trodde jag ju att problemet skulle vara löst, men så var inte fallet tyvärr. Så jag har alltså suttit hela förmiddagen på jobbet utan att ha tillgång till våra system, vilket är en rätt viktig grej att komma åt när jag ska ha möten med kunder. Däremot har jag kunnat jobba med min mail och lite annat, men just att inte komma in i systemen gör verkligen att jobbet blir påverkat negativt. Tänk vad mycket ”skada” ett strömavbrott kan göra i dagens samhälle. Tänk vad mycket vi påverkas utav att ständigt ha fungerande datorer, ström, teknologi, ja you name it! Det är ju egentligen skrämmande hur snabbt vi blir ”lamställda” av att inget fungerar och hur stor påverkan det har på vårt dagliga jobb.

Om drygt en timma ska jag träffa en kund här på kontoret och förhoppningsvis fungerar systemet innan dess. Tur nog har jag all information utskriven på papper tack vare en kollega som märkligt nog kan komma åt våra system (vi jobbar tydligen i olika servrar) så jag kan genomföra mötet i alla fall och inte behöva boka om honom. Däremot tycker jag det är mycket bättre att ha allt i datorn och visa genom den, men det är ju bara att gilla läget och jobba utefter de förutsättningar som ges.

/ Frida

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>