Så himla läskigt!

Hej på er! Jag har precis hoppat av bussen och resan har varit minst sagt dramatisk. Precis när vi kommit in till Åkersberga ramlar en kvinna mitt i gången på bussen, svimmar av och slår i huvudet i en kant. Bussen stannar och flera i närheten försöker få henne att vakna till. Efter en kort stund (känns som en evighet) vaknar hon till och sluddrar. Hon kan stå upp men ser blek ut och är väldigt förvirrad. Kort därefter när männen som stöder henne försöker prata med henne svimmar hon igen och läggs ner längst bak i bussen samtidigt som ambulans rings.

Efter det vaknar hon och svimmar av om vartannat och går knappt att prata med. Bussen svänger av vid närmsta busshållsplats och väntar in ambulansen som ska ta henne till sjukhus. Jag hoppas verkligen att allt är bra/blir bra med kvinnan! Fy så obehaglig tur hem.

image

/Frida

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>