Hjälp, hårstrå på tungan!

Hon är bara för gullig vår lilla loppa! Hon har börjat komma till oss, och då Markus främst som är hemma om dagarna med henne, för att få hjälp med att ta bort eventuella hårstrån eller annat smuts som hamnar på nappen när den flyger runt i soffan eller andra ställen här i hemmet och som i sin tur då hamnar i hennes gulliga lilla mun. Man vet att hon inom kort vill ha hjälp med detta för från ingenstans bara stannar hon upp i det hon håller på med, sträcker ut sin söta lilla tunga och tittar lite ängsligt på oss.

Vi frågar om hon fått ett hårstrå i munnen varpå hon nickar och kommer till någon av oss för att få hjälp att ta bort den. Upp i famnen hoppar hon och snällt sträcker hon ut tungan så någon av oss kan pilla bort den. Hon är hur lugn och cool som helst när vi gör det, inget flaxande med huvudet eller att hon har myror i benen så hon är överallt och ingenstans, vilket underlättar en hel del givetvis. Det är verkligen hur sött som helst att se henne sträcka ut den där lilla tungan för oss, jag smälter!

image

Bilden har egentligen inget med just ämnet på inlägget att göra, men hon poserade så gulligt här så jag tyckte den kunde få vara med ändå. 

/ Frida

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>