Bloggkalender 2 december: En bild på dig när du var liten

image

Jag rotade lite bland bilderna hemma och i mobilen och hittade den här bilden. Jag tror att jag är runt fyra år här och Sanna borde då vara sex år. Varför jag vet det är för att det är julafton på denna bild och Sanna fyller år den 22a december, därmed har hon precis fyllt år och då borde hon vara sex år om jag gissar på att jag är fyra. Fast vi inte är riktiga tvillingar, men ändå psuedotvillingar, så har vi ofta blivit klädda i likadana kläder under vår uppväxt. Man kan nästan ha trott att vi varit tvillingar födda samma dag just på grund utav våra kläder. Ser man på inspelade videband eller bilder från när vi var små så har vi ofta likadana outfits på oss, enda skillnaden skulle kunna vara färgvalet mellan oss, men annars precis likadana. Jag undrar det om våra föräldrar ville ha tvillingar kanske? Har ni som har syskon tätt också blivit klädda i likadana outfits?

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

/ Frida

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>