Mysig morgon på kontoret

Hej på er! Just nu sitter jag på bussen påväg in till jobbet för att starta dagen på kanske det bästa sättet någonsin; nämligen med att titta på julkalendern och fika lite lussebullar med mina kollegor som börjar tidigt på morgonen och inte lämnar barnen mitt i julkalenderns sändningstid. Jag har stora förhoppningar på detta års julkalender just eftersom det är Historieätarna som spelar i den samt att den har fått full pott vid recensioner, så jag tror nog att den kommer vara riktigt bra! Vi pratade igår på eftermiddagen om att det ska bli så kul att se den och från ingenstans kom den briljanta idéen att vi ska se den tillsammans och det lät ju bara hur bra som helst. Sen för att toppa allt var det ju inte sämre med att vi även ska fika lite lussebullar, så denna tisdagsmorgon kommer bli faaaan-tastisk! Ska ni se på julkalender?

Skärmavbild 2015-11-30 kl. 16.24.51

Bild lånad från google.se

/ Frida

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>