Mörkt som natten

Hej på er! Då var dagen slut på kontoret för min del och från lunch och framåt har dagen varit minst sagt annorlunda. När vi satt och åt lunch och sade kommit halvvägs genom våra matlådor blev det helt plötsligt helt mörkt. Allt la av och där satt vi och skulle äta vidare i mörkret. Tur nog finns det några fönster i vårt matsalsrum så vi såg lite i alla fall av vår mat. Det var däremot några stackars själar som precis satt in sina matlådor i mikrovågsugnarna vars mat inte vart varm, så de hade ingen rolig lunch att äta efter det.

Jag och en kollega tog en promenad upp mot Östermalms torg för Drömhuset och kika in deras sortiment, men påvägen upp dit och väl där var det becksvart i alla lokaler/butiker och strömavbrotten gällde alltså stora delar av Östermalm. Så det vart bara en enda lång promenad för oss på lunchen och sen mycket ”dötid” på jobbet innan strömmen äntligen kom tillbaka igen och vi kunde jobba. Så det har helt enkelt varit en rätt ”oproduktiv” eftermiddag för min del, vilket i och för sig inte går att göra något åt, men man blir rätt ställd när det blir så. Nu blir det till att gå till bussen och åka hem till familjen för lite kvalitetstid!

image

/Frida

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>