Lussebullsjakten!

image

Hej på er, kikar in här på lunchen för att blogga lite! Såg ni julkalendern imorse? Vad tyckte ni? Själv tyckte jag den var jättebra, precis så härlig som jag trodde innan jag sett den. Det var verkligen en ”Historieätarna-känsla” över kalendern, och jag tror absolut att de följande 23 avsnitten kommer vara lika bra om inte bättre. Kan ni tänka er, det är BARA 23 dagar kvar till julafton! Det känns helt sjukt att hösten gått så fort att vi redan nu räknas som att vi gått in i vintern, aldrig tidigare har en höst svept förbi i en sådan här fart. Skönt tycker jag ändå just eftersom man brukar känna att hösten är så mörk, grå och långdragen.

Jag tog en tidig buss in imorse för att därefter ta tunnelbanan och hoppa av vid Östermalmstorg där en Hemköp-butik ligger i anslutning och tänkte att där borde de ha rykande färska lussebullar redo för att säljas strax innan sju på morgonen, men väl där fanns det inte en enda! Jag irrade runt som en förvirrad höna och letade efter en annan korg i butiken där de kanske lagt lussebullarna, men hittade inga. Snopet gick jag därifrån och vidare till närmsta 7Eleven som ligger på vägen till kontoret och tänker att det får väl bli deras torra bullar till morgonfika, men inte heller den butiken hade några lussebullar. Nu är klockan 07:00 och julkalendern börjar snart, så jag blir lätt stressad och tänker att jag ger 7Eleven-butiken precis vid kontoret en chans och finns det inga lussebullar där så blir det heller inga till julkalender inom en kvart. TUR nog fanns det nybakade (ja eller så nybakade deras kan bli) lussebullar och jag köpte med mig några stycken till mig och mina kollegor. Tiden rinner iväg och vips så vart det bråttom att få igång datorn och SVT-play, men tur nog gick allt smidigt och vi fick se julkalender och vi fick äta lussebulle till den, som faktiskt smakade helt ok. Så morgonen vart minsann väldigt mysig trots att den vart något stressad och rörig.

image

En cappucino till en lussebulle satt inte helt fel kan jag meddela er. 

/ Frida

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>