Bloggkalender 1 december: En bild på ditt sovrum eller ditt barns/ dina barns sovrum

Vi bor som sagt i en tvåan och delar rum alla tre i familjen, så vi har helt enkelt en kombination av mitt/mitt barns rum när det gäller den här punkten. Markus är ”Mr Handyman”-himself och kan typ allt när det gäller att fixa hem, en trasig pryl eller ja egentligen vad som helst. Man skulle kunna säga att han är en lightversion av McGyver. När vi flyttade hit för lite över 4 år sedan målade vi väggarna vita, la nytt golv, och Markus fixade även all el i rummet så vi skulle slippa sladdar överallt. Han är elektriker till yrket så det är lite hans område att fixa sånt också. Jag är verkligen jättenöjd över våra sänglampor som sitter på väggen med varsin dimmer till, det ger lite ”hotellkänsla” över det och det är superskönt att kunna ändra ljusnivån efter hur man själv vill ha det när man är i rummet.

imageimageimage

Sophia har en egen liten hörna i rummet där hennes säng är placerad och ovanför den hänger hennes två doptavlar hon fick med information kring hennes födsel och dopdatum. Tycker det är jättefint och kul med sådana personliga tavlor. Den smala lite mindre har Sophias farmor gjort helt själv och alla i familjen Dyvik har en alldeles egen tavla med deras födelse-och dopinfo. Den andra tavlan fick Sophia av min vän Camilla som själv blev mamma för bara någon vecka sedan. Det kommer bli så himla kul att inreda Sophias framtida rum när vi flyttar till något större. Det finns ju så galet mycket fina saker till just barnrum att köpa!

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

/ Frida

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>