Vilket misslyckande!

image

God morgon på er alla! Måndag morgon redan igen och första advent svepte förbi i en väldans fart. Igår bakade jag ju lussebullar efter ett recept jag alltid brukar baka enligt, men igår vart resultatet katastrof, det har aldrig hänt innan. De var oätliga , de smakade jäst och knappt någon saffran eller sötma. Jag gjorde inget annorlunda annat än att degen fick jäsa mycket längre än i vanliga fall. Det här brukar aldrig vara något problem med andra degar, men jag antar att den här degen inte pallade tiden. Någon som råkat ut för samma sak? Sjukt besviken vart jag då jag hade sett fram emot att fika lite nybakade bullar på eftermiddagen (och alla dagar fram till jul), så det är bara att göra om och göra rätt.

image

Just nu sitter jag och äter frukost, betydligt senare än vanligt, men det beror helt enkelt på att jag ska direkt till ett kundföretag med en kollega och det var något senare än mina vanliga dagar. Skönt att få sova lite längre och kul också att få sitta med på hans möten igen. Det var ett par veckor sedan och jag har haft många egna möten sedan dess så det kan behövas att få vara medsittare igen och snappa upp lite bra grejer. Jag såg förresten att det snöar ute just nu, det blir alltså årets första snö jag ser! Hoppas den ligger kvar tills när Sophia och Markus gått upp så hon får se den också. Nej hörni nu ska jag plocka ihop mitt pick och pack och bege mig till bussen. Som vanligt, ha en fin dag så hörs vi under dagen!

/Frida

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>