Leos lekland på första advent

Nu är det lunch för mig så jsg kikar in och säger hej! Igår förmiddag åkte vi hör och häpna till Leos Lekland i Arninge för att leka av oss lite, jag menar det var ju trots allt första advent och då kanske man inte åker till ett lekland, men det gjorde vi minsann. Det var flera månader sedan vi var där sist och det var väldigt kul att åka dit med Sophia nu när hon är lite äldre än i somras.

image

Hon sprang runt som en tok och klättrade upp och ner överallt och verkade gilla stället skarpt. Nu tror jag att hon fortfarande är liiiite för liten för att uppskatta stället såpass mycket som lite äldre barn gör, Markus sa också igår att hon hade säkert tyckt det varit lika roligt att gå runt en timma inne på K-Rauta, och det stämmer nog, haha. Trots detta har hon nog himla kul där inne, men jag tror helt klart att hon kommer ha ännu roligare om typ ett halvår eller så.

image image

/Frida

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>