En lista om veckan!

Tredje söndagen i rad nu med en lista om veckan som gått., ett kul sätt att sammanfatta dagarna och allt runtomkring dem. Listan hittade jag hos Jessica och lånar den alltså ännu en gång!

Vad har varit bäst i veckan?

Middagen med mina systrar och kusin samt den här mysiga adventshelgen med min familj.

Vad har varit sämst i veckan?

Att min förkylning från föregående vecka inte försvunnit utan snarare eskalerat och blivit värre. Sjukt drygt att vara sjuk och hängig, men tur nog finns det alvedon så man orkar med dagarna. Nu är jag en sån person som drar mig extra mycket och länge för att ta värktabletter, men just när man känner sig såpass hängig att allt runtomkring känns jobbigt så är det bra att de finns till hands så man piggar på sig. Tur nog vart förkylningen bättre nu till helgen så det är en stark tumme upp på det!

Vad har du sett för filmer?

Nej hörni, inte en enda film den här veckan heller. Bassning på oss minsann! Däremot har vi hunnit se lite annat på tv men ingen film tyvärr… Har ni tips på någon ny bra rulle?

Har du gråtit något?

Nej inget gråt denna vecka, jag blev känslosam och tårig i ögonen när jag lyssnade på ett poddavsnitt från Wahlgren & Wistam där de pratade om döden och begravningar, vilket gav mig många minnen från mamma sista tid i livet när hon var väldigt sjuk.

Vad längtar du efter?

Nästa helg när Markus syster (min svägerska) med familj kommer till Åkersberga och hälsar på. Det var drygt två månader sist vi sågs så det är verkligen på tiden att ses nu. Min svägerska och jag har verkligen en jättenära och bra relation, vilket jag fullkomligt älskar!

Vad har du ätit mest av?

Clementiner tror jag nog, SÅ himla gott!

Vilken låt sammankopplar du med den här veckan? 

Spontant egentligen ingen, men när jag läste frågan skulle jag nog säga Elton Johns Your Song som spelades på min mammas begravning och som jag direkt kom att tänka på när jag lyssnade på podden där de pratade om begravningar. Superdeppigt, jag vet, men alla stunder i livet kan inte vara lyckliga och glada och det har jag fått erfara mer än en gång. Livet går vidare men sorgen och påminnelsen om den kommer tillbaka just vid sådana här kopplingar och minnen. Nu älskar jag den låten, fantastiskt vacker och perfekt på alla dess vis, tråkigt nog påminner den om en mörk tid i mitt liv så det är rätt tvådelat skulle man kunna säga.

Vilka emojis får sammanfatta veckan?

💕😍🍸😄😷👎🏻

image

/ Frida

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>