Adventsmys

image

Det är ju första advent idag och det innebär att vi pyntar lite fint här hemma i form av julstjärnor och ljusstakar bland annat. Vi har inte kommit till att byta till julgardiner än, vilket vi i och för sig inte gjort tidigare år heller, så jag tror inte det blir av. För att byta gardiner behöver vi ju också äga julgardiner, vilket vi inte gör, så därför blir det heller inga julgardiner uppsatta i vårt hem. Jag tycker inte om att gå ”all in” och överpynta hemmet utan det räcker med belysning och lite smått framme, lagom diskret liksom. Hur har ni det hemma hos er? Går ni ”bananas” när december gör sitt intåg?

image

Jag satte en lussebulle-deg imorse och ska strax sätta igång och forma bullar. Just lussebullar är bland det bästa jag vet, ja alltså givetvis utan massa läskiga russin. Fast ”köpebullar” är jag inte större ”fan” av då de har en tendens att både vara torra och sen även knappt smaka något. Nej tacka vet jag riktiga hembakade lussebullar, det är livet hörni! Hur firar ni första advent?

/ Frida

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>