Effektiv morgon!

image

Hej på er! Imorse var det snabba puckar efter att jag klivit upp för att åka och lämna in bilen på verkstad så de kunde byta till vinterdäck på vår bil. Efter det följde några timmar av flängande till Ok/Q8, mataffär, centrum, Systembolaget och därefter hem igen för att äta lite lunch med min lilla familj. Himla skönt att bocka av alla ”måsten” för resten av helgen nu ska jag ta det lugnt och mysa.

Jag införskaffade massor med gott som vi ska ha till vår julbakning som ska ske denna helg. Sophia och Markus ska göra pepparkakshus och jag ska baka lussebullar tänkte jag. Eventuellt bakar jag något mer men där får tiden avgöra hur jag ligger till helt enkelt, jag vill inte stressa genom helgen utan prio ett för mig är mina älskade lussebullar. Vad gör ni idag?

/Frida

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>