Hon har ändrat sig

Precis i början när vi introducerade att gunga för Sophia gillade hon det som plutt, sen vände det och hon vart en stark motståndare till att just gunga. Det var inte kul alls tyckte hon och vart sur om vi satte henne i en gunga utan att fråga om lova. Ganska förståligt i och för sig, jag skulle också bli sur om någon lyfte upp mig mitt i något jag håller på med och tycker att jag ska flyga i luften fram och tillbaka. Nu däremot har hon ändrat sig totalt på den frågan; nu är gunga kul igen!

image

– Pappa, kolla in den här gungan, den vill jag prova!

image

– Jag väntar, hallå, lyft i mig nu tack. 

image

-Ja du där, kan du lyfta i mig i gungan?

image

– Okej då, ta en till bild och skicka till mamma, men efter det vill jag upp i den här gungan tack!

/ Frida

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>