Upp på bordet!

Senaste nytt sedan några veckor tillbaka, vildpastillen (Sophia) har lärt sig klättra upp på vardagsrumsbordet och börjat sätta sig mitt uppe på det i skräddarställning. Yes ni läste rätt, så numera är det alltså fullt fokus på henne även när hon står och lutar sig mot det, för man vet ju aldrig om hon en sekund senare sitter där uppe. Eller tänk värre; hon STÅR där uppe på bordet alldeles själv, det vore ju riktigt läskigt!

Hon arbetar sig upp på bordet genom att lägga sig lite lätt med bröstet på bordsskivan, ta tag i kanterna av bordet och därefter kliva upp på hyllplanet under bordet för att därefter vara uppe på bordet på nolltid. Alltså en baggis för en liten klätterapa. Hur skönt vore det inte om man vadderade allt golv i hemmet likt när man är på ett lekland typ, så om de små skulle ramla ner så skulle de landa mjukt som attan. Kanske inte det mest praktiska att leva i men jäkligt smidigt när man har barn med spring i benen och som vill vara precis överallt och utforska.

imageimage

Vällingen ska givetvis förtäras på bordet, hallå inga konstigheter med det!

/ Frida

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Upp på bordet!

  1. Haha sötnosen! Så ofta våra små följs åt i sina vanor. Zack vill bo på bordet tror jag och om han inte själv sitter på bordet vill han ta allt på bordet. Så har det varit länge. Smått frustrerande. Vi tycker inte alls att det är ok med denna bordsvana men vi lyckas inte få honom med på noterna. Känns aningen ohyfsat när han ska upp på bordet hos andra också. Haha. Hur tänker ni? Eller förstår eller framför allt bryr sig er lilla donna om när man säger nej? Haha. Kram Bella

    • Förstår precis vad du menar, väldigt frustrerande! Sophia brukar vilja kliva direkt upp ur sin matstol direkt upp på matbordet och det är BIG NONO (även upp på vardagsrumsbordet men det såg gulligt ut)! Hon förstår när vi säger nej men många gånger vill hon testa oss och se hur långt hon kan gå… Tycker inte det är ok alls att klättra upp på bord hos andra, där är det benhårt. / stor kram Frida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>